Evenement filmen? Laat het de professional doen

'Mooie impressie van ons evenement. Een goede blik in de toekomst en passende reflectie op 18 jaar Primatch. Nogmaals bedankt': Jeroen Bergen, Managing Partner Primatch HR Groep.

Niet overtuigen maar verleiden

Je wilt graag je bedrijf promoten, maar je wil niet je boodschap door de strot van je klant duwen. Daarom zijn we erbij VideoNova er meer voor om een klant te verleiden dan te overtuigen. Door middel van storytelling wordt een klant gegrepen door het verhaal van jouw bedrijf en nieuwsgierig gemaakt naar jouw bedrijf. Dit doen we door de drie V’s toe te passen.

Verrassen

Onze video’s zijn anders dan anders. Hierdoor houdt je de aandacht van de klant vast. Er zit een bepaalde spanningsboog in iedere video die we maken. Waardoor de klant een video van begin tot eind wil kijken.

Vertellen

Het is belangrijk om het probleem waar jouw doelgroep mee worstelt aan te spreken. Zo luister je naar je klant en wil hij weten welke oplossing je te bieden hebt. Door op deze manier de klant aan te spreken zal hij ook eerder geneigd zijn om naar jouw oplossing te luisteren

Verleiden

Aan het einde van de video vertel je wat de oplossing is en dat jouw bedrijf natuurlijk de beste oplossing heeft. Je eindigt dan met een Call to Action. Waarbij je de klant oproept om je website te bezoeken of om contact met je op te nemen

Meer weten?

Wil je nu meer weten over wat VideoNova voor jouw bedrijf kan doen? Hoe je videomarketing het beste voor jouw bedrijf kunt inzetten? Kijk hieronder wie je al voor is gegaan.

Neem contact op

 

About the Author

Marieken Smeets