Werkwijze

Je hebt een idee, een verhaal dat je wilt delen. Maar communiceer je dit op een pakkende wijze met je doelgroep?

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Standaardontwerpen kom je bij ons niet tegen. Wij nemen altijd de tijd om jouw ideeën te bespreken en stellen vragen om tot de look and feel te komen die precies verbeeldt wat jouw organisatie wilt uitstralen, bijdraagt aan het doel van de organisatie en de doelgroep aanspreekt. Dat gesprek vormt de basis voor de conceptontwikkeling.

Na het eerste gesprek begint het ontwikkelingsproces, waarin we telkens met u afstemmen en overleggen. De afgesproken doelstellingen van het project vertalen we in een aantal unieke conceptvoorstellen of moodboards.

Daar hoort een budgetindicatie en grove planning bij. Samen werken we toe naar het definitieve ontwerp. Van grof naar fijn. Na het eerste concept volgt een specifieker schetsontwerp en vervolgens zoomen we in naar het eindresultaat.

Vanuit het definitieve ontwerp of storyboard starten we met de productie .

De ontwerpen gaan naar de drukker of worden klaargemaakt voor digitale toepassing.

Bij een videoproductie stellen we een team van specialisten samen en starten  de opnames. Er volgt een eerste view; een ruwe montage waarna we aanpassingen kunnen doen. Ook na de de definitieve montage volgt een view. Daarna werken we de video verder af, waaronder het afmixen van geluid  en kleurcorrectie, en leveren we  de videoproductie in het gewenste formaat op.