Leer zelf video maken

Workshop: Hoe maak je zelf een goede online video?

Iedereen roept het. Online video wordt dé marketing tool van de toekomst. Maak gewoon een filmpje en je krijgt meteen meer bezoekers naar je website….. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw filmpje veel hits krijgt?

Hoe grijp je de aandacht van je klant?

De beste video’s vertellen een persoonlijk verhaal, iets dat de kijker aanspreekt of een filmpje waar emotie een grote rol speelt.

workshop

Tip 1 Make it Count – Heb je je dit al eens gerealiseerd? Dat maakt al dat een gewoon ‘snel’ geschoten filmpje vaak niet effectief zal zijn. Mijn eerste tip is dan ook: Zorg dat de eerste 8 seconden meteen pakkend zijn.

Tip 2 Tags – De meeste mensen plaatsen twee of drie tags bij hun filmpje, maar dat is niet genoeg. Als je je doelgroep wilt bereiken heb je er tussen de 15 en 25 nodig. Neem je doelgroep in gedachten en bedenk welke zoekwoorden zij gebruiken.

Tip 3 Beknopte Titel – Dit is misschien wel een van de moeilijkste dingen om te bedenken, want je wil meteen zeggen waar je filmpje over gaat. Dus stel je de volgende situatie voor. Jij staat aan de ene kant van een drukke weg, een goede vriend aan de andere kant. Hij vraagt ‘WAAR GAAT JE FILMPJE OVER’? Wat schreeuw je dan terug om te zorgen dat hij oversteekt?

Tip 4 Miniatuur – Het internet is een zeer visueel ingesteld medium. Dus als je eenmaal mensen zo ver hebt dat ze je video zien, moet je ze nog eens overhalen om de video daadwerkelijk te bekijken. Dat doe je met een miniatuur. Zorg dat dit een aantrekkelijk plaatje is en niet een door youtube geselecteerd plaatje.

Eerste workshop ‘Hoe maak je zelf een goede online video’ op  7 februari

Ieder bedrijf verdient een video, want jouw talent mag gezien worden. Ik kan je dit leren om met je eigen aparatuur te doen. Wat kun je verwachten tijdens een workshop?

– Leer de basis van filmen en monteren
– Leer optimaal filmen met je eigen telefoon of videocamera
– Leer hoe je jouw video als marketingtool kan gebruiken
– Aan het einde van de dag heb je een goede promo voor je bedrijf

Prijs: 279,- ex btw p.p.

Ik zorg ervoor dat jij weet hoe jouw verhaal jouw doelgroep raakt.

Meer info en inschrijven:

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Voer de actiecode in

Waar moet jouw online video over gaan? (optioneel):

Er wordt binnenkort contact met je opgenomen voor een vrijblijvend gesprek.