FEMZ DIY

FEMZ vlog

FEMZ is een Workshops en Events bureau, maar hun creativiteit gaat verder dan dat. Zo maken ze ook vlogs waarin wordt uitgelegd hoe je op eenvoudige wijze zelf superleuke cadeaus en woonasseccoires kunt maken.

Wat wil jij laten zien in jouw vlog?

Wat vind je belangrijk om naar voren te laten komen in jouw vlog? De meeste mensen zullen dan antwoorden dat ze hun product of dienst willen laten zien en de naam van hun bedrijf, maar lokt dat meer klanten naar je bedrijf? Stel je bent automonteur. dan wil je aan je klanten vertellen dat ze bij jouw het beste terecht kunnen voor een reparatie. Alleen roepen dat je de beste bent is dan niet voldoende. Dat doen al je concurrenten namelijk ook. Je begint dan te vertellen met wat je doet, daarna hoe en daarna waarom je het doet. Stel dat je nou eerst vertelt waarom je iets doet, daarna hoe en daarna pas wat je doet. In het geval van de automonteur gaat dat als volgt:

‘ik vind het belangrijk dat mijn klanten met een gerust gevoel de weg op gaan. Dat doe ik door hun goeie service te geven en door autoproblemen al te tackelen voordat het grote problemen worden. Mijn bedrijf Auto Jans en Co helpt u graag weer op weg’.

Wilt u kijken wat uw eigen boodschap zegt?  En deze vertalen naar video? Dan kunnen wij u verder helpen.

 VideoNova zorgt ervoor dat jouw verhaal jouw doelgroep raakt

Wil je echt je doelgroep raken? Meer klanten werven en meer inkomsten binnenhalen? Dan heb je een goed doordacht communicatieplan, één waarin video een hoofdrol speelt. VideoNova geeft je inzicht in hoe jij het beste je klant kunt benaderen en hoe je met jouw verhaal jouw doelgroep raakt.

Vraag ook een gratis mini-video aan

Dus laten we in contact komen en ik heb al meteen iets leuks voor je: een gratis mini-video. Ik kom bij jou langs en maak vrijblijvend een kleine sfeerimpressie van jouw bedrijf. Zo leer je me kennen en zie je me meteen in actie.

vlog fides vlog krav maga sportschool 013hairplanet kappers camping de hertshoornexpeditie kicsrestaurant de wildebras