over

bruidsvideo 03

”Het was geweldig om met Marieken samen te werken. Ze liet ons gewoon onze gang gaan. Je had niet eens het gevoel dat ze er was en het resultaat was verbluffend’ – Yvo en Chrissy

Jullie trouwdag draait om jullie. Dat is voor mij het belangrijkste gegeven dat er is. Jullie moeten met volle teugen kunnen genieten en elk detail van de dag in je op kunnen nemen. Achteraf hoor ik vaak: ‘we hebben je bijna niet gezien’. En daar gaat het ook om. Jullie staan voorop, jullie zijn het stralende middelpunt van jullie bruidsvideo.

 

bruidsvideo 01

Een bruiloft is meer dan alleen het ondertekenen van een formulier. Jullie gaan een verbinding met elkaar aan voor het leven. Jullie hebben passie voor elkaar en voor het leven dat jullie gaan leiden. Mijn passie is het om jullie te laten stralen. Ik vind het geweldig om jullie bruiloft mee te mogen beleven. Ik heb een goed oog voor detail en dat zie je ook terug in mijn  video’s. Geluk zit hem namelijk niet in de grote dingen, maar juist in de details, zoals de traan die je moeder wegveegt als ze meehelpt om je jurk dicht te maken, het bruidskindje dat zachtjes komt aanlopen met de ringen of het moment dat de bruidegom zijn bruid voor het eerst in de ogen kijkt. Die kleine geluksmomentjes …… die leg ik vast.

Een foto geeft je een herinnering, maar een bruidsvideo laat je de mooiste dag van je leven herbeleven

Ik ben Marieken en ik kan kan ervoor zorgen dat jullie de mooiste momenten van jullie trouwdag keer op keer opnieuw kunnen beleven. Dus laten we kennis maken. Niet alleen voor een gesprek, maar vraag meteen een gratis mini-video aan. Die kun je gebruiken als alternatief voor de traditionele uitnodiging, als aankondiging van jullie verloving, als digitaal save the date kaartje of als extra herinnering voor al jullie bruiloftsgasten en ….. dan zie je me meteen in actie.

 

gratis verlovingsvideo