zomeractie

Wil jij nog deze zomer een video op je website?

Tuurlijk kan dat :). En hoe weet ik dat? Nou, ik ben Marieken Smeets-Bielars en ben al jaren actief met het maken van bedrijfsvideo’s. Twintig jaar geleden ben ik gestart bij de lokale omroep van Tilburg met het maken van programma’s over de Tilburgse kermis en HapStap festival. Toen ik zag wat je met video kon bereiken, liet het mij niet meer los.

In een paar seconden kun je een verhaal vertellen en mensen echt raken. 
Die kennis van het verhalen vertellen pas ik nu toe in videomarketing. Want een saaie opsomming van wie je bent en wat je bedrijf doet daar zit jouw klant niet op te wachten.

Ik laat jouw bedrijf zien door de ogen van jouw klant
Jouw klant wil ‘gekieteld’ worden, getriggerd om net iets langer te blijven kijken. Op youtube beslist een klant binnen 8 seconden of hij een filmpje de moeite waard vind om af te kijken. Op facebook gaat het nog sneller. Daar heb je maar 3 seconden om de aandacht van de klant vast te houden.

Wat wil jij?

Jij wil natuurlijk een kwalitatief goed filmpje, maar voor een redelijke prijs. Dat snap ik helemaal en daarom heb ik nu een leuke zomeractie.

Krijg 50,- korting op alle videopakketten deze zomer

Dat betekent dat je al een online video hebt vanaf 295,- (ex btw). Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel. Stuur me een mailtje en vermeldt daarin ‘zomeractie VideoNova’ en we maken direct een afspraak.

Tot snel

 

foto marieken rond

 

 

 

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Voer de actiecode in

Waar moet jouw online video over gaan? (optioneel):

Er wordt binnenkort contact met je opgenomen voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je nog vragen?

Bel mij gerust even:

Marieken Smeets-Bielars

06-16 754 110