Nieuwjaarsactie

Nieuwjaars actie

Wil jij een professionele video op je website?

Tuurlijk kan dat :). Hoe doen we dat?  Allereerst kijken we naar wat jouw doelgroep aanspreekt. Wat zorgt ervoor dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de rest. Welk product of dienst verkoop je en waarom moet jouw klant juist bij jouw zijn in plaats van bij de concurrent. Door een scan te maken van jouw onderneming kunnen we kijken hoe we de unique selling points van jouw bedrijf vertalen naar video.

Binnen één minuut kun je een verhaal vertellen en mensen echt raken
VideoNova past de kennis van het verhalen vertellen toe in videomarketing. Want een saaie opsomming van wie je bent en wat je bedrijf doet, daar zit jouw klant niet op te wachten. Door het verhaal achter het product te vertellen wordt je klant op een andere manier aangesproken, een ander deel van zijn hersenen wordt geactiveerd en hierdoor is hij eerder geneigd te luisteren.

Ik laat jouw bedrijf zien door de ogen van jouw klant
Jouw klant wil ‘gekieteld’ worden, getriggerd om net iets langer te blijven kijken. Op youtube beslist een klant binnen 8 seconden of hij een filmpje de moeite waard vind om af te kijken. Op facebook gaat het nog sneller. Daar heb je maar 3 seconden om de aandacht van de klant vast te houden. Daarom stellen we samen een storyboard samen waarin die trigger verwerkt zit en waardoor de video ook echt rendement oplevert.

Wat wil jij?

Jij wil natuurlijk een kwalitatief goed filmpje, maar voor een redelijke prijs. Dat snappen wij helemaal en daarom heeft VideoNova nu een leuke nieuwjaarsactie.

Krijg 50,- korting op alle videopakketten dit jaar

Dat betekent dat je al een online video hebt vanaf 595,- (ex btw). Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel. Stuur ons een mailtje en vermeldt daarin ‘nieuwjaarsactie VideoNova’ en we maken direct een afspraak.

Tot snel

 

winteractie

 

 

 

 

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Bedrijfsnaam

Heb je dieetwensen of voedselallergie?

Heb je nog vragen?

Bel mij gerust even:

Marieken Smeets-Bielars

06-16 754 110