De JOST Winactie

Hallo JOST-vrienden

Twee weken geleden was de grote Haal- en Brengshow van de JOST. Voor mij de eerste kennismaking met deze netwerkclub. En wat moet je dan weggeven aan professionele netwerkers? Eerst dacht ik ga ter plekke videotips geven aan mensen of ik schrijf of het op een A4tje en deel dan het uit, maar dat leek allemaal zo vluchtig en moeilijk haalbaar. Vooral toen ik ter plekke het programma hoorde: ‘we gaan speeddaten met ALLE ondernemers’. Ok, dat was even slikken. Waar vind ik dan een gaatje voor mijn minicursus video? Dan gaan we maar voor het eerstvolgende alternatief en dat zijn twee plaatsen in onze workshop videomarketing. Dat bleek een gouden greep, want jullie waren super enthousiast en ik heb heel veel aanmeldingen. Het liefst zou ik jullie allemaal uitnodigen, maar ik heb maar twee gratis plekjes beschikbaar met een waarde van €300,-. 

Troostprijs

Allereerst gefeliciteerd wanneer je hebt gewonnen, maar zit je er nou niet bij dan wil ik je nog een troostprijs bieden: Een kortingsbon van €25,- voor een workshop videomarketing. Voer de code JOSTHAAL  in het aanmeldformulier en wij gaan een hele dag met jouw aan de slag.

WORKSHOP VIDEOMARKETING
Wil je zelf leren hoe je met je smartphone goede videocontent maakt?
Meld je dan aan voor de workshop videomarketing.

Datum: di 19 juni
Tijd: van 10:00 t/m 16:00 uur
Locatie: Station 88 te Tilburg

 

Wat gaan we doen?

We gaan volop aan de slag. Je leert zelf filmen, monteren, overgangen maken en teksten invoeren. Aan het einde van de dag heb je een eerste promo van je bedrijf klaar!
om deze video ook gericht bij je potentiële klanten te krijgen. Video is een geweldig medium. Wij leren je hoe je zelf video’s met inhoud maakt die laten zien wat jouw klant nodig heeft. Wat we je nu alvast mee willen geven is om niet lukraak te gaan schieten, maar werk vanuit een plan.

Wat krijg je?

–  de beste online apps voor videobewerking op je smartphone
–  edit programma voor op je laptop (om nog meer uit je video’s te halen)
–  duidelijke makkelijke instructies
–  speciale microfoon voor je smartphone
–  handig statief
–  een videopromo voor jouw bedrijf

Dus meld je aan voor de workshop videomarketing
www.videonova.nl/workshop.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar 

Marieken Smeets-Bielars                     en                                 Erwin van Gestel
www.videonova.nl                                                                     www.P-Focused.nl

About the Author

Marieken Smeets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *